ADMISSION LETTER!


Da jeg kom hjem i går, fik jeg set at der lå et brev og ventede på at blive åbnet. Brevet var fra skolen, hvor jeg har søgt ind på en uddannelse. Jeg må ærligt indrømme, da jeg så brevet fik jeg med det samme ondt i maven, og med god grund. De andre år, hvor jeg har søgt ind på uddannelse her i Danmark, har det ikke endt godt. Jeg blev nemlig slet ikke optaget, og fik nærmest at vide at det var umuligt for mig at kunne få lov at studere i Danmark. Denne gang er dog lidt anderledes, fordi jeg åbnede det brev, og til min store (meget store) overraskelse, er jeg fandme blevet optaget!

Jeg hoppede op og ned, og jeg fældede en lille tårer. Ord kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er. Efter en kamp på næsten fire år, kan jeg nu kalde mig selv for dansk studerende! Jeg havde mine tvivl, og har tit været tæt på at give op, men nu er jeg glad for at jeg blev ved med at kæmpe. For det øjeblik, hvor jeg så jeg var blevet optaget, var et fantastisk øjeblik.

Jeg er endnu mere overrasket over, at jeg har fået besked tidligt. Normalt er det jo d.31 Juli man får svar, men jeg er da glad for at jeg har fået besked. Især fordi jeg har gået og tænkt meget på det, da jeg kun satsede på denne ene skole, og denne ene uddannelse. Hvis jeg ikke kom ind, havde jeg virkelig ingen idé om hvad jeg så skulle. Det viste sig jo så, at være en chance som gav pote. Jeg siger det igen, jeg er virkelig glad. Jeg sidder og græder lidt igen, fordi jeg er så glad. Endelig, endelig, endelig! :)