A WOMAN SHOULD ALWAYS SMELL GOOD


Jeg er simpelthen så trist, fordi jeg har tømt min yndlings parfume, Gucci Envy Me. Jeg er simpelthen så glad for den parfume, og køber den igen og igen. Den er bare ikke så billig, eller det er parfumer i det hele taget bare slet ikke. De er ret dyre, især de ”gode” mærker som Gucci, Chloé, Versace og mange andre. 

Nå, men jeg skal i hvert fald have mig en Gucci Envy Me, den vil jeg aldrig være uden, men jeg er også på udkig efter en ny parfume, en ny duft. Jeg har simpelthen haft så mange forskellige at i ville tro det var løgn. Jeg har vidst også nævnt før, at jeg på et tidspunkt havde 25(!) forskellige parfumer på én gang, lidt vildt. 

Nogle af de parfumer var fra Britney Spears. Det var i min Britney periode, som jeg ikke fortryder et sekund, for det var fandme en god periode, and let’s face it, jeg vil altid elske Britney, hihi. Hun er en af de kendte som har lavet en helvedes masse parfumer, og mange af dem kan ses lige her. Desværre er jeg bare ikke så meget til hendes dufte i dag, da de er meget søde i duften! 

I kan måske anbefale en god duft? :) 

*Udarbejdet i samarbejde med BilligParfume.dk*