STUHR TIL FARVET HÅR


Jeg er blevet ret glad for Stuhr hårprodukter. Vi har altid haft Stuhr i vores hjem, da min mor er ret glad for deres produkter, plus hun er blevet klippet og siddet hårmodel hos Stuhr næsten hele hendes liv.

Jeg er rigtig glad for at farve mit hår, og det har været igennem rigtig meget da det både har været sort og platinblond, plus alle farver imellem. Det er lidt vildt at tænke på, og naturligvis har mit hår taget skade af det. Derfor prøver jeg virkelig at pleje mit hår så meget som muligt, og prøver hele tiden nye ting for at finde det der virker bedst for mit hår.

Jeg har testet Stuhr produkter til farvet hår, og jeg er blevet virkelig glad for dem.

Shampoo: Jeg vil starte med at fortælle, at duften på denne shampoo er fantastisk. Jer som har læst med længe, kender mig og ved at duften på produkter betyder meget for mig. Udover duften, så skummer den virkelig godt, og har UV-Beskyttelse i. Det er uden tvivl en shampoo jeg vil have i mit bad altid, for den får mit hår til at føles virkelig lækkert. Jeg har også farvet mit hår for nylig, og jeg begyndte at bruge shampoo efterfølgende, og min hårfarve har holdt længere end normalt.

Balsam: Den har en rigtig tyk konsistens, som jeg er virkelig vild med. Duften er ikke lige så kraftig som shampooen, men stadig en god duft. Mit hår bliver så lækkert og silkeblødt af den, og som med shampooen så føler jeg virkelig ved brug af dette produkt at den har forlænget min hårfarves holdbarhed. Det er virkelig et stort plus, da jeg skal farve hår ret tit på grund af den røde farve jeg har i mit hår. Så alt der kan hjælpe med at forlænge hårfarvens holdbarhed siger jeg ja tak til!

Jeg er som sagt blevet ret glad for Stuhr produkter, og de her to er ingen undtagelse. Uden tvivl to produkter jeg vil anbefale til alle med farvet hår :)