HAR I EN SCHÆFER, ÅH NEJ ...


Vi er rigtig glade for Bastian. Vi er også rigtig glad for han er den race hund han er. Men vi bliver desværre mødt med mange fordømme omkring schæferhunde.

"Min hund har haft en dårlig oplevelse med en shcæfer" ... 9 ud af 10 gange hører vi samme historie fra hundeejere vi møder når vi er ude og gå tur med Bastian. Vi oplever også at folk ikke en gang stopper op for at lade hundene hilse, men går en kæmpe bue udenom. Vi bliver lige irriteret hver gang.

Det er virkelig frustrerende at se frygten i folks øjne, når de ser vi kommer gående med Bastian. Hvis folk stopper op og lader deres hund hilse på Bastian, lyver jeg ikke når jeg siger at der ikke går 30 sekunder før sætningen "Hvor er han bare rolig. Hvor er han da bare dejlig og virkelig rolig". Ordet rolig kommer altid op mange gange i deres sætning. De hundeejere vi har mødt, hvor deres hund har haft en dårlig oplevelse med en schæfer går altid derfra med en anden opfattelse af schæferhunde.

Vi oplever også tit at folk kommer gående imod os, de ser Bastian, går over på den anden side af gaden, for at lade os gå forbi, hvorefter de går tilbage på samme side. Det er provokerende, fordi de giver ikke Bastian en chance.

Alle schæferhunde er IKKE samme hund. Ligesom alle pit bulls, rottweiler, bulldogs og jeg kan blive ved. Vi bliver som sagt lige irriteret hver gang at Bastian bliver dømt som en farlig hund, men vi bliver også kede af det på hans vegne. Han vil jo bare sige Hej og lege, da han jo kun er lidt over 7 måneder gammel.

Bastian er den mest rolige hund. Vi har været så heldige med ham, for han har virkelig det bedste sind. Vi elsker ham, og vi er så lykkelige for at han er en del af vores liv.