VI HAR KØBT JULETRÆ ONLINE!


Jeg har en tradition der hedder at juletræet skal købes 1. Søndag i advent, men i år har været en anden historie. Vi har desværre ingen bil og derfor har vi ikke friheden eller mulighed for at kunne køre ud og købe et juletræ. I området vi bor har ingen af butikkerne fået juletræer endnu foruden de bitte små, og det er vi ikke interesseret i. Vi ville have et stort flot juletræ, så det har været rigtig frustrerende når man ikke kan finde et tæt på.

Min mor sagde "hvorfor køber i det ikke bare online?", hvortil jeg sagde at hun måtte være tosset. Men hun sendte mig hjemmesiden www.treetime.dk hvor man simpelthen kan købe et juletræ. Jeg kiggede lidt rundt men lukkede hurtigt siden ned, da jeg simpelthen ikke kunne slippe tanken om magien der er ved at købe et juletræ man altså selv har valgt.

Senere samme aften fandt jeg mig selv inde på hjemmesiden igen. Jeg råbte på manden og sagde, vi køber et juletræ hos Tree Time. En, to, tre og så havde vi simpelthen købt et juletræ online. Hjemmesiden er super overskuelig og nem at navigere i, og leveringen var super hurtig.

Juletræet vi har købt og modtaget, er både flot og fyldigt. Det dufter som et juletræ skal dufte og vi er generelt bare super tilfredse. Jeg er så glad for vi endelig har et juletræ i hjemmet, og her til aften har vi pyntet juletræet. Det er blevet super fint og jeg er bare glad.

Jeg kan varmt anbefale Tree Time, hvis man som vi ikke har bil eller mulighed for at købe et juletræ i nærheden af hvor man bor. Jeg er så tilfreds med mit køb, at jeg sagtens kan finde på at gøre det samme næste år. Det var hurtigt og nemt, og træet er perfekt. Vi er klar til juleaften!