VIND: 5X VALGFRI SODASTREAM SMAGSVARIANTER


I sommers var vi så heldige at få en SodaStream maskine. Vi har brugt maskinen uafbrudt siden vi modtog den, og vi har simpelthen sparet en masse penge på ikke at købe danskvand og sodavand. Vi elsker nemlig sodavand og danskvand, men det er altid så skide besværligt at slæbe tunge flasker hjem, plus man skal ned med dem igen fordi man skal have panten tilbage. Det er så meget nemmere med SodaStream.

Vi har altid to flasker stående i køleskabet med koldt vand, klar til brug. Vi bruger vores SodaStream så meget, at vi allerede skal skifte vores kulsyre ud, igen. Det smarte med kulsyrecylinder er man kan løber tør, kan man ombytte sin kulsyrecylinder i en af butikkerne som fører dem, og hver 6. kulsyrecylinder får man gratis. Man skal bare huske at spørge efter et rabatmærkehæfte når man bytter den. Men vi må lige vente med at bytte vores til det nye år, da julegaverne lige skal købes færdig og så skal kortet køles af, da december er en dyr måned! ;)

I forbindelse med julen har SodaStream lavet de sjoveste videoer. Den her må dog være min favorit, for griner højlydt hver gang jeg ser den, for den er fandme sjov. I kan se de andre sjove videoer på deres Facebook.I har nu muligheden for at vinde 5x valgfri smagsvarianter til jeres SodaStream. I kan se deres udvalg, lige her. Min personlige favoritter er Cranberry Raspberry, Passion Mango og Dr. Pete.

For at deltage skal du:
1. Følge bloggen på Bloglovin'.
2. Dele jeres værste, mest pinlige eller generelt lorte gave i nogensinde har fået i julegave.

Vinderes trækkes næste søndag. I kan også hoppe over på min Instagram @nessdenise, for at deltage i samme konkurrence for at doble chancerne for at vinde! Held og lykke.

Tør i at dele jeres værste, mest pinlige og bare lorte gave med os? ;)

*Konkurrencen er sponsoreret af SodaStream*