WET N WILD MEGAGLO CONTOURING PALETTE & ULTIMATE BROW KIT


Wet n Wild er et rigtig billigt mærke, men de har simpelthen nogle af de lækreste ting, i super god kvalitet. Deres Color Icon Eye Shadows er især nogle af mine favoritter, da de er super kvalitet, ekstremt pigmenteret og det bedste af det hele ... billige!


MegaGlo Contouring Palette har været på min ønskeseddel lige siden de kom ud. Contour paletten er en palette med to matte farver. En mørk kold pudder og en highlight pudder. Den findes i to forskellige farver, men jeg har farven Dulce De Leche da den passer bedst til min hudtone. Både contour og highlight pudderen er super pigmenteret, nem at blende og bygge op. Man kan bruge den til både naturlig eller meget markant contour. MegaGlo Contouring Paletten koster 55 kr. hvilket er en fantastisk pris.


Ultimate Brow Kit er virkelig et perfekt brow kit at have med i tasken fordi det er så småt. Det indeholder to brynfarver, en mørk og lys brun, samt en wax. I kittet medfølger en mini applikator og en mini pincet, plus et lille spejl der kan trækkes ud. Det bedste er at den kun koster 59 kr. og det er et produkt der er drøj i brug, så det er altså penge godt brugt.


De to farver til venstre er Ultimate Brow Kit farver og de to til højre er MegaGlo Contouring Palette. Som i kan se er de altså virkelig pigmenteret og meget tro i farven. Jeg har brugt produkterne i noget tid efterhånden og jeg er så imponeret. Det er endnu to Wet n Wild produkter som imponerer 100%. Jeg kan varmt anbefale jer at prøve Wet n Wild, både på grund af den ekstremt billige pris men endnu mere på grund af deres fantastiske kvalitet. Det bliver altså ikke bedre end det!

Hvad er jeres yndlings Wet n Wild produkt?

*Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til anmeldelse. Jeg siger kun ja til indlæg jeg kan stå inde for og ting der har interesse for mig selv, og jer som læsere. Meninger og holdninger er altid 100% mine egne*